Vibra HT

Vibra HT HTR

De Vibra HT serie (klasse 1) biedt een analytische weegoplossing met de voordelen van een tuning-fork technologie. Ook deze serie weegschalen wordt voorzien van een degelijke windkap.

De Vibra HT (niet ijkwaardig) is energie zuinig, betrouwbaar, compact en snel in het gebruik. We noemen dit model dan ook wel een “plug & Perform” weegschaal, omdat je hem gelijk kunt gebruiken na het aanzetten.

Dankzij de veelzijdigheid van de Vibra HT is dit model echt een allround laboratorium weegoplossing.

Terug naar het overzicht van alle Vibra weegschalen >>>

Specificaties

ProductPlateau afmetingCapaciteitIndelingAdviesprijs
VIBRA Model HT-224RCE80 mm Ø220 gd=0,1 mg/e=1 m g€ 1535,00

Eigenschappen

Vibra HT 1

De Se-CAL functie zorgt er voor dat de weegschaal zichzelf volledig automatisch kan kalibreren. Bij een verandering van omgeving of temperatuur is dit dan ook zeker nodig om met uiterste precisie te kunnen wegen.

Vibra HT 2

Met de Easy RES functie kunt u kiezen voor de gewenste reactietijd van de Vibra HT weegschaal. Met slechts één druk op de SET-toets kunt u kiezen uit drie verschillende snelheden.

Vibra HT 3

De Vibra HT biedt een ARM functie waarbij u de condities kunt controleren van de weegschaal bij herhaling van metingen. Deze condities moeten natuurlijk vaak exact hetzelfde zijn bij verschillende metingen.

Vibra HT 4

Dankzij de tuning-fork sensor biedt de weegschaal een snelle stabilisatietijd. De stabilisatietijd is nodig wanneer u met uiterste precisie wilt wegen.

Vibra HT 5

Dankzij het strakke ontwerp, en het bijna helemaal uit elkaar halen van de Vibra HT, kunt u deze weegschaal eenvoudig schoonmaken. Vooral na het werken met poeders of vloeistoffen is dit vaak wenselijk.

Vibra HT 6

De Vibra HT serie is voorzien van RS232C output zodat u de weegschaal kunt koppelen met printers, computers of andere apparaten. Weegresultaten kunnen op deze manier snel uitgeprint worden of verzonden naar externe software.

Vibra HT 7

Dankzij het zeer scherpe, heldere LCD display kunt u in diverse omgevingen blijven werken met de Vibra HT weegschalen. Over het algemeen hebben alle Vibra modellen in het assortiment dit voordeel.

Meer informatie?

Meer informatie over Vibra weegschalen of heeft u overige vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Riba Weegtechniek B.V.
Laageinde 13B
4191NR Geldermalsen

Tel: +31 (0)345 582513
E-mail: info@ribabv.nl

Productblad button contact button