Service

De Vibra weegschalen die u op deze website kunt vinden zijn van de hoogste kwaliteitsklasse. Toch blijft service een belangrijk onderdeel voor Riba Weegtechniek B.V.

In bovenstaande video wordt de Tuning-fork technologie uitgelegd van Vibra weegschalen.

Onder service verstaan wij een snelle levertijd, snel antwoord op uw vragen of opmerkingen, kwaliteitsbewaking en een eigen service center. Ook kunt u denken aan het kalibreren, keuren en repareren van uw Vibra weegschalen.

NMi

Keuren, ijken, kalibreren, onderhoud en reparatie

Riba Weegtechniek B.V. beschikt over de kennis, kunde en certificaten om weegschalen te kalibreren, justeren en keuren / ijken. Hiervoor hebben wij een goed contact met het N.M.i (Nederlands Meet instituut) en Agentschap Telecom.

Voor het controleren, kalibreren, repareren en onderhouden van weegapparatuur op locatie (b.v. bij ISO-gecertificeerde bedrijven) kunnen wij u van dienst zijn. Uit onze flexibele kalibratiecontracten, kunnen wij met u een periodiek controle rooster samenstellen. Van alle gekalibreerde apparaten ontvangt u een kalibratiecertificaat.

Ook beschikken wij in Geldermalsen over een technische dienst voor werkzaamheden als reparatie, keuren en kalibreren.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over ons bedrijf, of over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op om al uw vragen te beantwoorden.

Riba Weegtechniek B.V.
Laageinde 13B
4191NR Geldermalsen

Tel: +31 (0)345 582513
E-mail: info@ribabv.nl

contact button