Over Ons

Riba Weegtechniek B.V. is de Europese importeur en distributeur van Vibra weegschalen. De Japanse organisatie Shinko Denshi is een betrouwbare partner op het gebied van kwalitatief hoogstaande precisieweegschalen. Riba weegtechniek B.V. is naast importeur en distributeur ook verantwoordelijk voor de service en kwaliteitsbewaking in Europa. 

De finale afnemer wordt bereikt via het Europese netwerk van dealers die samenwerken met Riba Weegtechniek B.V.

contact button

Riba Weegtechniek B.V.

Riba weegtechniek B.V. is importeur en distributeur van Uwe ,Riba en Vibra weegschalen. Via een netwerk van dealers in de Benelux en Duitsland worden de Uwe, Riba en Vibra weegschalen verkocht aan de finale afnemer.

Samen met onze partners zijn wij elke dag bezig om het marktaandeel uit te breiden door een goede service te bieden, in combinatie met een snelle levertijd. Met een voorraad van circa 2500 weegschalen kunnen wij snel handelen.

Ga naar de website van Riba Weegtechniek B.V.

Vibra logo 3

Shinko Denshi

Het Japanse Shinko Denshi produceert als enige op de wereld precisieweegschalen met een tuning-fork sensor. Deze technologie zorgt er voor dat een weegschaal uiterste betrouwbaar met enorme precisie kan wegen.

Shinko Denshi produceert precisieweegschalen onder de naam Vibra. Deze weegschalen zijn zeer geschikt voor laboratoria, juweliers, testcentra, industrie en in de medische sector.

Ga naar de website van Shinko Denshi

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over bovenstaande organisaties of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met ons voor al uw vragen.

Riba Weegtechniek B.V.
Laageinde 13B
4191NR Geldermalsen

Tel: +31 (0)345 582513
E-mail: info@ribabv.nl

contact button