Vibra CT

Vibra CT

De Vibra CT serie biedt een revolutionair concept van 0,001 ct metingen. Deze weegschaal dan is ook een geweldig product om karaats mee te meten. Natuurlijk is de Vibra CT volledig ijkwaardig te leveren.

Dankzij de vernieuwde MMTS (Mono Metal Tuning-fork Sensor) biedt deze serie weegschalen een ultieme weegervaring door de combinatie van uiterste precisie, nauwkeurigheid en werksnelheid.

De compacte Vibra CT kan voorzien worden van verschillende windkappen. Hierbij kunt u kiezen tussen een “roll-top” windkap of een klassieke windkap (zie foto)

Vibra CT 3

Terug naar het overzicht van alle Vibra weegschalen >>>

Specificaties

ProductPlateau afmetingCapaciteitIndelingAdviesprijs
VIBRA model CT-60080mm Ø600 ct0.001 CT€ 925

Eigenschappen

Vibra CT 2

De Vibra CT serie is een zeer geschikte weegschaal voor de juwelen- en diamantsector. Deze weegschaal biedt een maximaal bereik van 600ct met een nauwkeurigheid van 0,001ct. Naast het wegen in carat is het ook mogelijk om in grammen te wegen.

Wij leveren dan ook voornamelijk aan juweliers en diamantslijpers.

Vibra CT 1

Groot voordeel van de CT serie is het compacte formaat van de weegschaal. Door het formaat is de weegschaal enorm mobiel. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat u kunt werken zoals u wenst.

Standaard wordt er een beschermhoes met de weegschaal meegeleverd.

Meer informatie?

Meer informatie over Vibra weegschalen of heeft u overige vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Riba Weegtechniek B.V.
Laageinde 13B
4191NR Geldermalsen

Tel: +31 (0)345 582513
E-mail: info@ribabv.nl

Productblad button contact button