Vibra weegschalen

Het complete overzicht van alle Vibra weegschalen

contact button

Overzicht Weegschalen

Vibra ALE precisie weegschaal   Vibra SJ precisie weegschaal   Vibra CJ precisie weegschaal   Vibra HT precisie weegschaal  Vibra HJ-K precisie weegschaal      Vibra CT precisie weegschaal   

Wat zijn Vibra weegschalen?

Vibra weegschalen zijn hoogstaande kwalitatieve weegschalen die met uiterste precisie kunnen wegen. Alle weegschalen worden geproduceerd door Vibra Shinko Denshi in Japan.

Vibra weegschalen, ook wel precisie balansen genoemd, worden ingezet in diverse branches. Wij richten ons voornamelijk op weeg, meet- en analyse oplossingen in de juwelenbranche, de industriesector, laboratoria en verpakkers. Naast deze branches zien wij de voordelen van Vibra weegschalen bij diverse andere ondernemingen. Neem gerust contact op voor meer informatie over Vibra weegschalen voor uw onderneming.

Wilt u een super goedkope, minder betrouwbare precisieweegschaal van dubieuze kwaliteit? Dan bent u niet op zoek naar een Vibra weegschaal! Het merk Vibra staat voor topkwaliteit en dat ziet u ook terug in het complete assortiment. Elke weegschaal van Vibra wordt in Japan onderworpen aan een uitgebreide test voordat deze de productieruimte mag verlaten.

Heeft u interesse in de weegschalen van Vibra? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie. U bent van harte welkom.

contact button