Vibra LF

Vibra LF

De Vibra LF serie biedt alles wat een laboratorium medewerker nodig heeft voor alle dagelijkse werkzaamheden op het gebied van meten en wegen. Naast excellente functionaliteiten is de Vibra LF ook voorzien van een zeer degelijke behuizing.

Met een nauwkeurigheid van 0,01 mg tot 130 g, en een nauwkeurigheid van 0.1 mg tot 220 g, kunnen we spreken van een uiterst nauwkeurige precisie weegschaal.

Met de Vibra LF kunt u eenvoudig wegen, percentages berekenen en dichtheidsmetingen verrichten. Binnen het algehele Vibra assortiment is deze ijkwaardige weegschaal één van de top modellen op het gebied van weegprestaties.

Terug naar het overzicht van alle Vibra weegschalen >>>

Specificaties

ProductPlateau afmetingCapaciteitIndelingAdviesprijs
VIBRA Model LF 225DR80 mm Ø220 g92 / 220g 0.01 mg / 0.1 m g€ 2595,00
VIBRA Model LF 225DRCE80 mm Ø220 g0,1 mg€ 1995,00

Eigenschappen

Vibra LF 1

Door de nieuw ontwikkelde “cross-over” windkap kunnen de zijkanten van de windkap opengeschoven worden. Hierdoor hoeft de windkap er niet meer in zijn geheel afgehaald te worden bij het wisselen van producten/gewichten.

Vibra LF 2

Dankzij het α-Check systeem in de Vibra LF serie, heeft de omgeving van de ruimte, of het laboratorium, geen invloed op de metingen van de weegschaal.

Vibra LF 3

Stabiliteit en reactiesnelheid zijn belangrijke punten bij het wegen met uiterste nauwkeurigheid. De reactiesnelheid van de Vibra LF serie is eenvoudig aan te passen met de “Easy RES” optie. De weegschaal beschikt over drie snelheidslevels die te bedienen zijn met de SET-toets.

Vibra LF 4

Regelmatige kalibratie is belangrijk bij weegschalen met de nauwkeurigheid van de Vibra LF serie. Dankzij de “Se-CAL” technologie zal de weegschaal bij het opstarten zichzelf kalibreren. Hier hoeft u dus nooit meer naar om te kijken!

Vibra LF 5

Naast individuele weegresultaten produceert de Vibra LF serie ook statistische gegevens van de weegschaal zelf. Deze gegevens zijn regelmatig nodig voor lab- en productieprocessen.

Automatisch kunnen de diverse statistieken van deze Vibra LF worden verzonden naar printers en/of computers.

Vibra LF 6

De Vibra LF serie hebben een helder en duidelijk backlight LCD display. De helderheid is aan te passen naar de situatie van de omgeving door één van de drie levels te selecteren.

Meer informatie?

Meer informatie over Vibra weegschalen of heeft u overige vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Riba Weegtechniek B.V.
Laageinde 13B
4191NR Geldermalsen

Tel: +31 (0)345 582513
E-mail: info@ribabv.nl

Productblad button contact button