Vibra AJ

Vibra AJ

De Vibra AJ is een eenvoudige precisieweegschaal voor een brede doelgroep aan gebruikers. Deze serie weegschalen wordt ingezet bij o.a. laboratoria, juweliers en retail ondernemers.

De Vibra AJ serie staat bekend om zijn zeer duidelijke LCD display en is uitgevoerd met een windkap. Gebruikers van de AJ serie zijn voornamelijk lovend over de gebruiksvriendelijkheid. De Vibra AJH220CE (klasse II) is momenteel leverbaar.

Terug naar het overzicht van alle Vibra weegschalen >>>

Specificaties

ProductPlateau afmetingCapaciteitIndelingAdviesprijs
VIBRA AJH220CE118 mm Ø220 gd=0.001 e=0.01 g€ 790,00

Eigenschappen

Vibra AJ 3

De Vibra AJ serie biedt vier verschillende manieren van wegen; controlewegen, tellen, percentages berekenen en karaat meten. Niet voor niets wordt deze weegschaal graag gebruikt door juweliers.

Het is eenvoudig om te switchen tussen de verschillende manieren van wegen.

Vibra AJ 4

Het grote LCD display van 16,5 mm hoog is voorzien van een heldere backlight. Hierdoor is het werken met deze precisieweegschaal in donkere omgevingen zelfs aangenaam.

Vibra AJ 5

Een korte stabilisatietijd is belangrijk bij het wegen met uiterste precisie. Dankzij het unieke tuning-fork weegsysteem beschikt de Vibra AJ serie over een korte stabilisatietijd.

Vibra AJ 6

De uitvoeringen die beginnen met AJH beschikken over een semi-automatische ingebouwde kalibratiegewichten. Deze zijn eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de Vibra AJ (zie foto). Het waarborgt de accuratie en precisie van de weegschaal.

Vibra AJ 8

Dankzij de RS232C interface, die standaard is bij alle Vibra AJ modellen, is het mogelijk om de weegschaal te koppelen met externe apparaten. Denk hierbij aan het koppelen met een computer.

Meer informatie?

Meer informatie over de Vibra AJ serie, Vibra weegschalen of heeft u overige vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Riba Weegtechniek B.V.
Laageinde 13B
4191NR Geldermalsen

Tel: +31 (0)345 582513
E-mail: info@ribabv.nl

Productblad button contact button